Гра


23: 93

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

 

Обидві команди мали у своєму активі по дві перемоги та були лідерами КЛВ 2018. Перемога давала великі преференції: адже так звана гра за 6, а то і 7 очок - це вам несмішки… Перший матч третього туру розпочався досить швидко та насичено. На другій хвилині поєдинку Андрій Мельник та Мирослав Лащук засвітили на табло дві одинички – 1:1. В умовах меншого майданчика атакували обидві команди, м’яч літав від одних воріт  до інших - і на перший план вийшла жага до перемоги та виконавча майстерність. На 6-7 хвилинах волинські рятувальники провели дві разючих та результативних атаки зусиллями Андрія Мельника та Олександра Якимчук – 1:3. Натомість Павло Котур влучив у перекладину, а Вадим Романюк не зумів втрапити у порожні ворота… На майданчику панувала справжня чоловіча боротьба, нервовість, фоли… Усе нагадувало суботній матч Динамо-Шахтар… А під завісу тайму віртуозна комбінація помаранчевих завершилася прострілом Віктора Абрамчука, що змусив захисників зрізати круглого у власні ворота – 1:4.

Після перерви сині усім складом кинулися рятувати гру, однак потужна трихвилинка від «Рятівника», провал у захисті «Мотора» дозволив Дмитрові Журавському та Андрієві Мельнику двічі засвітити на табло несподівані 1:7. Мотористи взяли тайм-аут - і за 6 хвилин до кінця спробували ризикнути:гра із п’ятим польовим особливих дивідендів не дала. Андрій Мельник дальнім пострілом забив свій п’ятий м’яч. Мирослав Лащук зумів таки пробити Станіслава Анісімова, а за хвилину і Микола Дідичук – 3:8. Однак рятівників цього ранку було не зупинити: Дмитро Кислюк встановив остаточний рахунок на табло – 3:9.

У серії післяматчевих пенальті перемогу також святкували Волинські ДСНСники – 3:2, Василю Вадищеву потрібно ретельніше готуватися до подібних ударів. «Мотор» у результаті скотився аж на четверту сходинку у турнірній таблиці, ФК «Рятівник» же наростив гандикап у чотири пункти!