Гра


12: 32

Хронометрист / Делегат:

Джафпрова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

В третьому матчі 3-го туру на 3-й хвилині поєдинку «Модерн-Експо» – «Волиньобленерго» 17-й номер гостей Роман Козачок вписав своє ім’я в ігровий протокол, як автор першого голу. Доволі потужна та енергійна «торсида» енергетиків оплесками зустріла цю подію. Проте свято переможного рахунку тривало недовго. «Модернівці» на правах господарів дочекалися своїх гольових шансів і протягом двох хвилин двічі вразили ворота суперника. Спочатку тезка Романа Козачка по 17-му легендарному ігровому номеру «експозаводчанин» Андрій Мединський зрівняв рахунок, а далі Валерій Галієв закінчив атаку господарів ударом впритул.

Баланс відновився напикінці тайму. Швидка атака енергетиків закінчилася голом Данили Дзюбинського. До сигналу на перерву обидві команди мали шанси на успіх, але рахунок 2:2 став підсумком першої половини гри.

В другій тринадцятихвилинці напруження відчутно зросло. Стало більше боротьби та гострих моментів. Ціна помилки стрімко зросла і гравці обох команд максимально обережно діяли під час захисту власних воріт, іноді за рахунок фолів стримуючи атаки своїх візаві. За таких обставин долю поєдинку міг вирішити єдиний вдалий випад. «Пофартило» гостям, котрі з правого флангу атаки зуміли стараннями Олега Ятчука низом заганти «селект» у сітку воріт «Модерн-Експо».

Серія післяматчевих пенальті вмістила в себе величезну кількість невдалих спроб і закінчилася з мінімальною перевагою 2:1 на користь переможців матчу – клубу «Волиньобленерго».