Гра


4 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
63: 65

Хронометрист / Делегат:

Грицак А./Голоскоков С.




Про гру:

Червневий четвертий тур розпочався поєдинком «Мотор» - «MD United», розв’язка в якому наступила за чотири з половиною хвилини до фінальної сирени, коли завдяки дублю Дмитра Оляницького загальний рахунок став 2:5 на користь гостей. До цього моменту на майданчику тривала доволі рівна боротьба. Шанси на успіх команди використовували та транжирили у рівних пропорціях, хоча більш ефективніше у справі відвантаження круглястого у сітку воріт були гравці у біло-чорній формі.

Саме «MD» стараннями того ж Дмитра Оляницького «розмочили» нулі на табло СК «Арена Спорт», але за мить гол у відповідь забив «моторний» Олександр Ващук. Далі гравці обох команд працювали над покращанням власних показників, а Андрій Тучкевич навіть встиг забити 2 м’ячі у ворота суперників та один у свої.

Обмін гольовими уколами команди припинили на 25-й хвилині за рахунку 3:6, коли Вадим Романюк з «Мотору» активував опцію музичного джинглу, що лунає після кожного взяття воріт. Останнє слово у суперечці на влучність дозволило команді господарів реабілітуватися за поразку в грі під час серії післяматчевих пенальті. У вирішальній дуелі голкіперів влучний постріл з 6-ти метрів у виконанні Анатолія Сивого дозволив «блакитним» підсолодити гіркоту поразки.