Гра


4 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
33: 32

Хронометрист / Делегат:

Грицак А./Голоскоков С.




Про гру:

 

Початок протистояння між «Волиньобленерго» та «AMFV Team» виявився доволі насиченим на події. Спочатку флагманський хронометрист АМФВ Юрій Онищук завершив гольову комбінацію після пасу Юрія Павельчука. Рівновагу за мить міг відновити Роман Козачок, але переграти голкіпера «чиновників» Олександра Кунакова не зумів. Більше того за три хвилини ігрового часу «енергетики» примудрилися вибрати ліміт у п’ять дозволених фолів. Відповідно дабл-пенальті не забарилися. Дві спроби Івана Мартинюка з десятиметрової позначки поділилися на тренувально-невдалу та зразково-забивну. А в проміжку між «даблами» за команду «АМФВ» встиг забити Олександр Миронюк.

0:3 не збентежили господарів майданчика, котрі продовжували шукати щастя біля чужих воріт. Кілька шикарних моментів змарнував активний Роман Козачок, але без голу не залишився. Потужний удар з дальньої дистанції низом у виконанні 17-го номеру виявився складним для легендарного Палича. За рахунку 1:3 колективи пішли на відпочинок.

По перерві стартова активність принесла дивіденди господарям майданчика з колективу «Волиньобленерго», котрі вивели на ударну позицію Олександра Волошина та скоротили відставання до мінімуму. А ще за три хвилини рахунок став рівним після голу Ігоря Банери. Втома нечисельного складу гостей стала даватися в знаки і тайм-аут за 7 хвилин до фінальної сирени був справжнім ковтком свіжого повітря для «AMFV Team».

Тиск на ворота гостей суттєво зростав. В кількох моментах лише карколомні стрибки Олександра Кунакова стали на заваді м’яча, що мріяв опинитися в сітці. Обмін гострими випадами нічийного підсумку не змінив – 3:3. А в серії шестиметрових фортуна посміхнулася колективу «Волиньобленерго» – 3:2.