Гра


1 тур

Літній чемпіонат Волині: І етап, Центральний майданчик
10: 2
0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 

В суботу з обіду до вечора були зіграні поєдинкі 1-го туру Літнього чемпіонату. Матч-відкриття  розпочався з автоголу у ворота «Альянса», котрий не зважаючи на статус дебютантів офіційних футзальних турнірів виглядав гідно у стартові хвилини двобою з «Теремно-Хліб». Проте прикра помилка відверто зіпсувала настрій гостям, котрі в першій половині зустрічі ще чотири рази були вимушені розпочинати з центру майданчика. Досвідчені представники хлібного бренду області вміло користувалися помилками своїх опонентів та вписали в ігровий протокол дані авторів голів: Володимир Маляр, Анатолій Марчук та Олександр Шипер.

По перерві команда хлібопіків продовжила нарощувати свою перевагу. Ветеран футзального руху Анатолій Марчук оформив дубль, а Сергій Дорецький став останнім з польових гравців «червоно-жовтих», які відзначилися в звітному поєдинку. А за кілька хвилини суддя-інформатор звично оглошував прізвища та імена авторів хет-триків тих же Анатолія Марчука та Сергія Дорецького.

За доволі трагічних 9:0 гостям таки вдалося «розмочити» рахунок стараннями Романа Павленко, а згодом і скоротити відставання після автоголу Анатолія Марчука. Проте Анатолій за секунди виправився і забив свій четвертий правильний м’яч, підсумувавши результат гри – 10:2 на користь «Теремно-Хліб».