Гра


1 тур

Літній чемпіонат Волині: І етап, Центральний майданчик
8: 4
0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 

Лише 2 хвилини з невеличким знадобилося капітану «Бешкетників» Ігорю Шевельову аби відкрити рахунок у поєдинку з «Бережанкою». Абсолютний чемпіон Третьої ліги ювілейного чемпіонату області філософськи поставився до стартової помилки у захисті та шукав щастя у наступі. Хоча на 8-й хвилині господарі прогавили ще один випад суперника і Віталій Бабій запалив на табло «двійку». Що правда до перерви «екс-козак» Богдан Затериха скоротив відставання до одного пункту і команди пішли на «перекур».

Відпочинок явно пішов на користь «Бережанці», яка збільшила тиск на ворота харизматичного Євгена Лесика і … пропустила. Лідер атак суперника Ігор Шевельов у фірмовому стилі з лівої поцілив у дальній кут. А вже за  кілька хвилин рахунок став нічийним після автоголу гостей та влучного пострілу досвідченого козака Михайла Кисельова.

За 5 хвилин до сирени про закінчення гри команди обмінялися забитими мячами, а далі ігрова та гольова ініціатива перейшла до господарів майданчика. Низка дублів у виконанні «бордових» дозволила господарям отримати впевнену перемогу у стартовому поєдинку 1-го туру в дивізіоні «В».