Гра


1 тур

Літній чемпіонат Волині: І етап, Центральний майданчик
2: 2
0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 

Програму 1-го туру у дивізіоні «С» відкривало протистояння третьолігового клубу «Respect» та луцького «Бренду», який минулого сезону грав у Суперлізі та брав участь в Кубку регіонів АФЛУ. Слід зауважити, що господарі виставили на гру повний кадровий ресурс, а їх візаві предстали перед глядачами у дещо експериментальному складі з однією заміною.

Така диспозиція стала запорукою інтриги у матчі. Досвідчений «Бренд» діяв академічно та частіше бив у рамку воріт, але суперники «огризалися» доволі небезпечно. Саме під час одного з контрвипадів і було відкрито рахунок після влучного удару Дмитра Боровського. А перед цим моментом дві чудові нагоди загнати м’яч у сітку чужих воріт змарнували підопічні Назара Бугайчка. До сигналу на перерву «Бренд» провів кілька небезпечних атак, проте перевага «поважної» команди в один гол виглядала цілком логічною.

По перерві «Бренд» рахунок зрівняв. Спрацювало натреноване вміння розігрувати стандарти. Розіграш штрафного закінчився потужним ударом Олександра Лисенка. Проте менше ніж за пів хвилини Іван Заліпа невідпорно пробив по воротам гостей і відновив мінімальний гандикап.

Старання гостей врятувати гру довгий час були марними. М’яч вперто не ліз у ворота, а контр-атаки команди «Respect» зберігали небезпеку програти з крупним рахунком. Врятувати бодай одне очко «Бренду» вдалося за 30 секунд до фінальної сирени, коли Дмитро Герасимчук з гострого кута пробив кіпера господарів. Бойова нічия – 2:2.