Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Бабич О./Голоскоков С.




Про гру:

 Вирішальний третій поєдинок фінальної серії КЛВ розпочався без жодної «розкачки». Суперники відразу вдалися до активних наступальних дій і м’яч у стартові хвилини міг кілька разів опинитися в обох воротах, але голкіпери та захист діяли без помилок. Гра на високих швидкостях явно імпонувала вболівальникам, котрих чимало зібралося на трибунах СК «Арена Спорт». Під кінець тайму кілька гострих випадів «Рятівника» вимусили штаб «енергетиків» взяти хвилинну перерву, що дозволила «блакитно-білим» перевести подих та організувати кілька шикарних атак. Проте безгольовий підсумок першої половини гри став справедливим результатом епічного протистояння гідних суперників.

По перерві промайнуло 5 хвилини ігрового часу і в  колонках зазвучали музичні гольові «джингли». Спочатку на честь влучного удару головою у виконанні Петра Назарука, а трохи згодом після вдалих дій Олександра Якимчука у складі «помаранчевих».

Напруження зросло. І за три хвилини до сирени той же Олександр Якимчук наважився на дальній удар і «селект» біля стійки воріт знайшов шлях до сітки. Дубль третього номера «Рятівника» вже за мить перетворився у хет-трик, а спроба «енергетиків» врятувати гру за допомогою 5-го польового гравця перетворилася ще в один пропущений гол, автором якого став Андрій Мельник. З цієї миті стало зрозумілим, що золотий дубль у КЛВ підкорився саме «Рятівнику». Наші вітання! І особливий респект «Волиньобленерго», які протягом турніру перетворилися в справжній боєздатний колектив.