Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

 

Битва старих знайомих у погоні за третю сходинку розпочалася із розвідки. Але уже з середини тайму «мідасівці» захопили ініціативу, а Андрій Ковальчук влучив головою у штангу. Однак і олімпійці відповідали небезпечними контратаками. Проте на перерву на табло горіли «бублики».

На 15 хвилині «Олімп» у черговій котрі створив майже шедевр: Юрій Онищук шедевральною передачею п’яткою відпасував на Михайла Лобоцького, котрий розібрався і з захисником, і зголікіпером – 1:0. Перший гол молодого олімпійця у новому -одруженому статусі.

 Підопічні Юрія Павельчука кинули усі сили на відновлення паритету, але відмінні дії Івана Семенюка в рамці та банальне невезіння залишало рахунок незмінним. «Валідольне»закінчення порадувало глядачів: удар Сергія Чемериса прийняла перекладина, Олександр Миронюк дивом не влучив головою по м’ячу в незахищені ворота… «Олімп» усе ніяк не міг розвинути свій успіх, а «Мідас» тратив усі сили на позиційні атаки. Обмін хорошими ударами здійснили Олег Мартин та Олександр Івахненко, а стовідсотковий момент не реалізували Олег Потрапелюк із Юрою Онищуком. А фіолетово-білі, після серії затяжних кутових, де червоно-чорні дещо втратили концентрацію зуміли зрівняти рахунок зусиллями Андрія Ковальчука. Чудову нагоду принести перемогу своїй команді мав досвідчений ветеран Олег Мартин, але і удар і добивання зумів парирувати страж «Олімпу» у карколомному стрибку. Товариші поза полем, розійшлися миром і на майданчику – 1:1 і вся дружньо-спільна боротьба за медалі попереду.