Гра


Фінал

Літній Кубок Луцька, Центральний майданчик
2: 7

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

 Фінальний поєдинок Літнього Кубку Луцька незважаючи на ранковий час був цікавий для уболівальників. Розпочалося все досить стрімко – дальній але сильний постріл Антона Капаєва не зумів зафіксувати Євген Кречковський і на табло загорілися незручні 0:1. Але вже на 8-й хвилині Роман Кузьмич із елегантного та вивіреного пасу досвідченого Олега Юрчука зрівнює рахунок у грі. Однак за хвилину елегантний парашут Дмитра Журавського змусив вдруге у матчі капітулювати голкіпера «Камазу» - 1:2. Надалі «Спартак» прагнув розвинути успіх та збільшити перевагу, та Євген діяв у карному надійно.

А от на 18 хвилині Кречковському довелося виправляти помилку партнерів і гра руками за межами шестиметрової зони призвела до його вилучення. Обезкровлений «Камаз-Агро» залишився вп’ятьох, а місце у воротах зайняв Роман Кузьмич. Невдало виставлена стінка одразу привела до голу Антона Капаєва – 1:3. Гра з п’ятим польовим не давала червоно-чорним дивідендів:постійно хтось випадав із злагоджених дій та і культура пасу бажала кращого. Чим зуміли скористатися Дмитро Журавський, Антон Капаєв та Володимир Журибіда – 1:6. Завести своїх партнерів пробував Олег Юрчук вдало реалізувавши свій момент, але останнє слово було за спартаківцями: закидання від голкіпера разом із фінальною сиреною головою замкнув активний Володимир Журибіда. 7:2 – красива перемога підопічних Сергія Хрипи, котрий зумів об’єднати під червоні прапори солідний колектив.

Пам’ятні призи, дипломи, грамоти та красень кубок отримали переможці та призери з рук начальника департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика. А усі без виключення дійові особи фінального поєдинку ласували смачними йогуртами від надійного партнера АМФВ та найкращого молочного виробника в Україні – ТМ «Радивилівмолоко».

Золотий дубль «Спартака» Літом 2018-го, можливо і в повноцінний сезон по трофеї?