Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков Д.




Про гру:

 Матч між двома клубами «червоних кольорів» розпочався під диктовку «молочників» - Олександр Сачковський вже на перших секундах зустрічі відправив м’яча в сітку воріт суперника. Він же замкнув дальню штангу ще через три хвилини. Тиск на «дворові» ворота не зменшувався навіть за огляду на перевагу в два м’ячі у «червоно-білих». «Радивилівці» не збиралися зупинятися, а «ярдівці» вряди-годи відповідали контратаками, в яких гравці з «двору» намагалися масою «продавити» суперника.

Більш швидкісна та технічніша гра «молочників» не залишала сумнівів у тому, хто святкуватиме перемогу цього вечора, тими більш, що початок другої половини матчу був абсолютним повтором старту: знову на перших секундах успіху добився невтомний Сачковський, оформивши для себе хет-трик. Його підтримав Іван Бандура, на що «ярдівці» таки змогли відповісти голом досить швидко, щоправда в цьому їм допомогло падіння Василя Єфімчука під час ігрового єдиноборства. Одначе автор цього голу Олег Борисюк підтвердив свою майстерність в наступному епізоді, коли результативно замкнув передачу партнера.

 Однак «перелому» в грі не вийшло: спочатку Владислав Козачок, а потім Іван Бандура «розписалися» в воротах «Ярду» і встановили остаточний підсумок матчу 6:2 на користь «Радивилова».