Гра


8: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

На новому майданчику СК «Арена Спорт» пролунали привітання із стартом чемпіонату Волині сезону 2018/2019. Відбулася фотосесія команд-учасниць. Прозвучав свисток арбітра і розпочався стартовий поєдинок Другої ліги. Досвідчений Ігор Поліщук, відомий у футбольних колах, як Джалма, вже на перших секундах мав відкривати рахунок у зустрічі, але м’яч пролетів повз сітку. А ось гравець «Юності» Роман Сліпчук своєю можливістю скористався на 100% та запалив на табло гостьову одиничку.

А на 7-й хвилині рахунок став нічийним. Граючий тренер та капітан «модернівців» Андрій В’юник надав приклад своїм колегам, як треба реалізовувати моменти. Від цієї миті ініціатива плавно перейшла до заводської команди, яка до фінальної сирени атакувала багато та різноманітно. І за кілька хвилин господарі були вже попереду, коли швидку комбінацію влучним ударом завершив Назарій Навроцький та встановив підсумок тайму.

По перерві наступальний запал дозволив лучанам збільшити перевагу ще на два пункти. Двічі поспіль ворота команди з Переспи вразили Андрій Мединський та Ігор Поліщук. Після 4:1 гра продовжилася по рахунку – «Юність» намагалася в позиційних атаках виправити ситуацію, а колектив «Експо» караулив помилки суперника. За таких обставин у середині другої половини матчу рахунок ще збільшився на користь лучан. Автогол та дубль Назарія Навроцького, що згодом перетворився у хет-трик підбили підсумок поєдинку, де жирну крапку поставив Ігор Поліщук – 8:1. Впевнена перемога «Модерн-Експо».