Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Протистояння двох харизматичних тренерів – Руслана Корпоша та Ярослава Русіна додавало інтриги луцькому дербі, в якому зійшлися фіналіст «Ярмарку футзалу» та один із старожилів волинського міні-футболу. Гра розпочалася у швидкому темпі і вже на 4-й хвилині суддя-інформатор оголосив, що м’яч забив Ігор Савич гравець команди FC Respect. За доволі рівної гри рахунок змінився лише наприкінці тайму, коли спочатку Віктор Сущ пробив голкіпера «тепловиків», а далі Андрій Новосад встановив підсумок тайму – 3:0.

Після відпочинку ігрова перевага «поважної» команди стала ще більш відчутною, але конвертуватися у гол вона змогла лише на останніх секундах поєдинку. До цієї миті було багато боротьби та єдиноборств, а гол, який організував Віктор Сущ на останніх секундах, став для кращого гравця матчу другим у поєдинку.

4:0 – вдалий старт для FC Respect, тренер якого Руслан із щасливою посмішкою потискав руки своїм гравцям та суперникам. А ось коучу Ярославу не позаздриш, адже йому за аналогією із своїм прототипом Жозе Маурінью, котрий керує «Манчестер Юнійдет», треба піднімати «Луцьктепло» з кінця десятки до призових щаблів. Як кажуть, роботи не початий край.