Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

В першому матчі когорти найсильніших діючий чемпіон Волинської області «Надія» екзаменував на профпридатність клуб з Горохова «Агропродукт», яким на тренерському містку керує ветеран вітчизняного футзалу Віталій Герасимчук. Обидві команди у своєрідному аграрному дербі подарували любителям футзалу 24 хвилини «чистого» часу суто ігрових задоволень, а саме змістовного та багатого на події матчу.

Команди розпочали як давні знайомі без розвідки і в гарному темпі. Вже на 3-й хвилині Олександр Хлюбко задав гольовий темп та вивів «Надію» в лідери протистояння. Суперник у відповідь атакував, але до перерви голів вболівальники більше не побачили – голкіпери неодноразово виручали своїх партнерів по командам.

Після відпочинку Назарій Цимбаляк влучним пострілом завершив зусилля колег і задавалося вбив інтригу в грі. Але за законами фут зального жанру все тільки починалося. Спочатку «агропродукцівець» Олександр Скопик один м’яч відіграв, а за хвилину екс-тренер «Волиньагротеху» Петро Назарук створив міні-шедевр «черпачком» закинувши Select Tornado у сітку воріт Ігоря Пунди. Нічия, що точно не входила в плани «Надії», заставила блакитних додати у русі і Назарій Цимбаляк оформив дубль – 3:2. Горохівчани відповіли своєю атакою, яку вдало завершив Олександр Хамула і були зовсім поруч від першої міні-сенсації кваліфікаційного раунду. Проте останнє слово залишилося за чемпіоном. «Надія» знову відчутно додала і за хвилину до фінальної сирени голом Сергія Тригубця встановила остаточний результат – 4:3 на свою користь.