Гра


2: 1

Удари по воротах:

30
:
29

Удари у рамку воріт:

15
:
18

Сейви:

17
:
13

Фоли:

4
:
4

Борошук Олексій, Літвінчук Леонід, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Ранкові матчі часто бувають доволі сонними, чого не скажеш за звітний поєдинок, де команди з перших хвилин вдалися до активних дій. Більш небезпечні моменти у дебюті гри створили футзалісти «Олімпа», але мяч вперто не хотів потрапляти до сітки «біло-червоних». Команда волинського інтернет-провайдера за кожної нагоди гостро контратакувала, але впевнені дії захисту господарів майданчика гасили наступальний порив клубу «West Side».

Час спливав, а на табло горіли нулі. І ось нарешті одна з чисельних атак «олімпійців» не дозволила залишити перший тайм «сухим». Затяжний штурм закінчився трьома ударами впритул, що відбивалися голкіпером та гравцями гостей, але Микола Маціюк таки загнав кулястого у сітку. За кілька секунд пролунав сигнал на перерву, але стало зрозумілим, що гра має розкритись.

Не встиг відновитися матч, а рахунок вже змінився на нічийний. Дальній удар низом Назара Зіняка став несподіванкою для голкіпера господарів. Цікавого на паркеті СК «Арена Спорт» стало набагато більше. Гравці «Олімпа» ефективно пробили штрафний – 2:1, а «вестсайдівці» не реалізували пенальті за гру рукою суперника. В середині тайму два небезпечних моменти на відмінно відпрацював страж «олімпійських» воріт Іван Семенюк, коли не дозволив себе переграти.

На останок команди подарували глядачам міні-трилер під назвою «гра з п’ятим польовим» у виконанні гостей. Проте рахунок 2:1 залишився незмінним попри всі старання «біло-червоних» вирвати бодай один заліковий бал у першому офіційному матчі Чемпіонату Волині.