Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Якби у чемпіонаті Волині не було «Марянівки», то її треба було б придумати. Такого емоційного драйву та щирого обожнювання гри в м’яч ногами важко знайти серед інших учасників першості (не в образу футзальній спільноті), адже в колективі вічного президента клубу з Горохівського району Сергія Магери люди без вогню в очах довго не затримуються. І здається, що його (вогню) іноді навіть забагато, що він дещо заважає. Проте всі, хто хоча б трішки обізнаний у футбольно-футзальній справі, мабуть уявити собі не можуть прагматичну «Марянівку», яка «сушить» гру або цинічно тягне час. Ні, це неможливо, поки біля керма команди граючий тренер, президент та капітан-керманич Сергій Магера.

У ролі ж господарів майданчика виступав самобутній «Камаз-Агро» з Острожця, котрий також тримається на аурі та нервах незмінного лідера команди Олега Юрчука. Щоправда цього разу Олег зосередився лише на керуючих функціях і футболку не вдягав. Гольову естафету кращого бомбардира за всю історію команди в цій грі перехопив Владислав Панькевич, який зумів п’ять разів розписатися у воротах Андрія Терефельського. Ще двічі влучно пробив Роман Козак. Сім голів вистачило «Камаз-Агро» аби вдало стартувати у нинішньому сезоні.

«Мар’янівка» у новій червоно-білій формі (хорватські шашечки мабуть пішли в історію) намагалася атакувати гостро і в захисті не відсиджувалася. Але реалізація  нажаль була низькою. За весь матч підопічні Сергія Магери лише п’ять разів пробили у рамку воріт, а суперник зумів зробити 13 влучних пострілів. У підсумку перемога «камазівців» - 7:4.