Гра


1/8

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
4: 0

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоко




Про гру:

 Стартовий поєдинок 1/-ї фіналу Кубка Прогресу розпочався з масованих атак «поважної» команди, яка зробила ставку на позиційний наступ. «Молочники» ж намагалися у стрімких випадах знайти шлях до воріт Андрія Ткачука. На 8-й хвилині гравець «РадиМо» вискочив віч на віч із першим номером господарів і перекинув через нього м’яча, але в рамку так і не влучив. Підопічні Руслана Корпоша не припиняли обстріл воріт суперника з різних дистанцій, але круглястий не бажав зустрічатися із сіткою за спиною Максима Медведєва.

За півтори хвилини до сигналу на відпочинок «Respect» організував відразу дві гострих атаки. І якщо в першому випадку «селект» після удару нападника влучив у поперечину, то в наступному епізоді м’яч таки влетів у сітку. Гості активувалися та спробували знайти адекватну відповідь на пропущений гол та провели кілька небезпечних атак. Тренер біло-блакитних Руслан Корпош навіть був вимушений взяти тайм-аут, аби збити порив «РадиМо». І не дарма, адже наприкінці тайму лише диво врятувало господарів від пропущеного голу.

Після відновлення гри «молочники» спробували» відіграти гандикап в один м’яч, але у підсумку наразилися на два гострі випади суперника. Авторами голів стали Віктор Сущ та Іван Заліпа. Гру було практично зроблено. Коуч господарів дозволив собі експерименти зі складом, а володар легендарного номеру 17 Ігор Савич оформив дубль. Доволі академічна перемога клубу «Respect», котрий впевнено крокує у чвертьфінал.