Гра


1/8

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
8: 1

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоко




Про гру:

 Кубкове протистояння Луцька та Переспи розпочалося жваво. Потужна «Забіяка» провела кілька затяжних атак, що цілком вірогідно мали закінчуватися голами. Проте забитого м’яча глядачам довелося чекати цілих п’ять хвилин. У простій ситуації захисники «Юності» не розібралися із спортивним снарядом, а досвідчений Ігор Блажиєвський помилки не вибачив – 1:0. Ще за кілька миттєвостей брат автора першого голу Олександр результат подвоїв – повторення сценарію ігрових подій у стартовому поєдинку 1-го туру.

Ігрова перевага була на боці команди, що представляє делікатесну торгову марку, але за хвилину до перерви Переспа відставання скоротила. Щоправда підсумком першого тайму став рахунок 3:1, адже Ігорю Блажиєвському вдалося вдруге розчарувати голкіпера гостей фірмовим ударом низом у дальній кут.

А протягом 21-й хвилини Ігор Блажиєвський примудрився тричі опинитися у центрі уваги та зірвати порцію оплесків від вболівальників. Спочатку № «Забіяки» двічі асистував своїм партнерам по команді Валерію Возняку та Вадиму Носалюку, а на останок забив свій третій м’яч у грі. Остаточний рахунок у грі підбили той же Вадим Носалюк та Сергій Федюков, котрі закінчили доволі цікаві гольові номінації учасника чвертьфіналу – клубу «Забіяка».