Гра


1/8

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
0: 5

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./Онищук Ю.




Про гру:

Черговий матч-іспит для юнаків із ФК Волинь, які перейшли із смарагдових полян на футзальний майданчик. У ролі екзаменаторів на цей раз були досвідчені гравці другої команди «Надії».

З перших хвилин Андрій Драголюк робив спроби забити «шкіряного» у ворота «червоно-білих». Вочевидь фортуна відвернулась від нього у першому таймі - то з лінії  захисник винесе м’яч, то виручить «найкраща подруга» голкіпера – стійка. Комбінаційний хід «хорівського» колективу завершив Максим Омелян, пробивши повз голкіпера – поклавши початок шляху до майбутнього успіху. Невдовзі після обрізки юнаків в центрі поля старожил «хорівчан» Павло Плісак виграв забіг і силову боротьбу у більш молодого опонента та поцілив у дальній кут, чим подвоїв перевагу 0:2. Саме з таким рахунком команди пішли на відпочинок за тотальної переваги гостей.

Другий тайм розпочався по тому ж «хорівському» сценарію. Юні «хрестоносці» старалися тримати м’яч, перепасовуватися і сподіватися бодай на гол престижу. Другу половину зустрічі можна назвати іменем Андрія Драголюка, який вочевидь все ж «домовився» із фортуною і оформив хет-рик. «Вишенькою на торті» став сольний прохід того ж шостого номера «синьо-білих», котрий накрутив трьох гравців захисту, посадив голкіпера на «п’яту точку» і закотив «кулястого» у пусті ворота. Знову перемога досвіду над молодістю!

І після фінального свистка емоції не вщухли, і навіть дійшло до рукоприкладства з обох сторін, що і розгляне КДК на найближчому засіданні та винесе справедливе рішення для всіх учасників інциденту.