Гра


1/8

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
11: 12

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Корпош Р.




Про гру:

 Цього року обидва колективи представлять Вищу лігу Чемпіонату Волині. І цікава деталь: минулого року підопічні Юрія Йоржика не виграли Першу лігу але підвищилися у класі, а гравці на чолі із Сергієм Вишневським стали Абсолютними чемпіонами Вищої ліги проте не підвищилися у Суперлігу. Ось такий непередбачуваний чемпіонат Волині з футзалу. Хоча на те є свої причини: «Вілія» провалила Регулярну частину і лише у плей-офф здобули результати, «Агромат» же навпаки – після, вцілому, вдалого Регулярного провалив матчі на вибування.

Проте гра показала, що обидва колективи ще далекі від ідеальної форми: лише у кожному із таймів уболівальник побачили по голу. Спочатку головний голеадор млинівської банди Сергій Вишневський вдало реалізував розіграш кутового. У другому таймі Сергій був близький до збільшення свого здобутку, але зі штрафного потужний постріл прийняла на себе поперечина. А на 23-й хвилині чисто футзальним ударом з пиру Вадим Семенович зрівням одинички на табло.

Сергія післяматчевих пенальті видалася надто напруженою, і не всі із нею справилися. Олександр Серяпов, Вадим Семенович та Сергій Трофимчук свої удари реалізувати не змогли. Але більш точнішими виявилися саме гравців із Млинівського району – 2:1 на їхню користь.

Кращий гравець – Сергій Вишневський