Гра


1: 2

Удари по воротах:

8
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
7

Сейви:

5
:
5

Фоли:

1
:
3

Смірнов Василь, , Мадзей Володимир , Ярмощук Роман




Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./ Герасимчук В.




Про гру:

Початок другого туру в Другій лізі розпочинався грою дебютантів дивізіону -  команд з промовистими назвами «Вест Сайд» та позитивним – «Респектом».

Дебютуючи в більш рейтинговій лізі, ніж в минулому сезоні, кожен з колективів, з розмов представників, в першу чергу намагався закріпитися в турнірній таблиці, а вже потім як повезе, то і боротись за нагороди Чемпіонату.

«Респектівців» вдало стартували як в «регулярці», так і в Кубку, то ж мали намір і в подальшому набирати залікові бали. Зовсім протилежна ситуація була в їхніх опонентів. «Вест Сайд»  два стартові поєдинки програв, тому теж прагнув будь-що набрати свої перші очки.

З перших хвилин на полі почали домінувати гравці з «Респекту», що одразу матеріалізувались в м’ячі Віктора Суща та Дмитра Коліщука.

Хлопці в біло-червоній формі кинулись відіграватися, але надійно діяв захист на чолі з Андрієм Ткачуком, але і він не зумів справитися з ударом Олега Борисюка на останніх секундах першої половини гри.

Друга половина зустрічі була насичена боротьбою та гольовими моментами, але основного – голів, глядачі більше не побачили.