Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./ Голоскоков С.




Про гру:

На кого чекає «вікторія» у звітному поєдинку? На однойменну команду з обласного центру чи на легендарну та харизматичну «Мар’янівку». З перших хвилин гри стало зрозумілим, що обидві команди налаштовані лише на перемогу. Особливо гостро в дебюті виглядали гості, котрі встигли  влучити у стійку та перевірити майстерність Андрія Троцюка. Лучани відповіли своїми випади і на 4-й хвилині рахунок було відкрито. Комбінацію «чорних» завершив Віталій Бабій. А ще за хвилину, активний з перших миттєвостей протистояння, Віталій Тележинський рахунок подвоїв.

Гольові події на цьому не припинилися. Серед підопічних Сергія Магери знайшлися виконавці, котрих не влаштував перебіг поєдинку. Молодий Юрій Піддубний ударом в кут відставання скоротив. А наприкінці першого тайму Петро Пашинський з Мар’янівки рахунок зрівняв – 2:2.

Друга серія епічного двобою розпочалася під акомпанемент емоційних підказок з лави гостей у виконанні позитивно налаштованого Сергія Магери, котрий створював неповторну ауру тепла в перший справжній день зими на Волині. Нажаль енергетики коуча гостей не вистачило аби відстояти власні ворота після удару лучанина Павла Ольшевського та забити м’яч в рамках шикарної «двоходівки». На тренерському містку «Вікторії» було спокійніше, а дарма. Хлопці з Горохівського району провели гостру атаку і Павло Пашинський оформив дубль, зрівнявши рахунок.

На 21-й хвилині в спірному епізоді біля воріт господарів арбітри розсудили не на користь «червоно-білих» і за кілька хвилин перевага у два м’ячі була на боці «Вікторії». Слідом за дублем Пашинського, свої другі голи у складі «чорних» забили Павло Ольшевський та нестаріючий Віталій Тележинський.

Гості пішли ва-банк і випустили п’ятого польового. Емоції вирували. П’ять фолів у лучан. Останні секунди. Свисток. Вікторію вдруге поспіль у «регулярці» відсвяткувала луцька «Вікторія», захопивши лідерство у Першій лізі разом із клубами «Олика» та «Теремно Хліб».