Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./ Голоскоков С.




Про гру:

Початок звітного поєдинку дещо затримався із-за запізнення команди гостей, котрі через ожеледицю не розрахували графік руку і прибули під самий стартовий свисток. Проте цей факт аж ніяк не вплинув на ігрові кондиції гірників. Навпаки гравці «Шахтаря» Михайло Полетій та Олександр Рудчик у середині тайму не залишили шансів голкіперу «Бережанки», завершуючи атакувальні дії команди гостей. Всі намагання «бордових» виправити ситуацію ще до перерви натикалися на впевненні, а подекуди і «фартові», дії захисту гостей.

По перерві перевага «Шахтаря» збільшилася до трьох пунктів, на що «Бережанка» зуміла відповісти голом-красенем у виконанні екс-«козака» Михайла Кисельова. Далі стало цікавіше. Захист гостей став частіше припускатися помилок і активний Мирослав Лащук скоротив відставання до мінімуму. Ще один гол, що прикрасив зустріч, дальнім ударом запротоколював Владлен Лужин.

Останок ігрового часу вмістив в себе безліч цікавих подій та гострих моментів. Здавалося, що бойова нічия стане підсумком протистояння, але кращий гравець матчу Іван Жуковський з «Шахтаря» оформив дубль та на останніх секундах приніс перемогу гостям. Поєдинок став справжньою прикрасою ігрового дня 2-го туру Першої ліги.