Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Кушнірук Я./ Герасимчук В.




Про гру:

З хорошим настроєм підходили до гри номінальні господарі. В «Волиньобленерго» як кажуть «все було в ажурі», команда в новому сезоні свої матчі виграла, як на Кубок так і в регулярному Чемпіонаті. Тож планувала і надалі розвивати свій успіх, «проїхавшись електричкою по суперниках», що їм і вдалося одразу на початку зустрічі м’ячем Олександра Волошина. Після цього гра перейшла в позиційну. Кожен колектив чекав на помилку суперника і таки «Варта переможці» її дочекалась. Володимир Майко на радість своїх вболівальників зрівняв рахунок у зустрічі.

Колективи мали достатню кількість моментів, та підводила реалізація та хороша гра «стражів воріт», так що більше м’ячів в першій половині зустрічі глядачі більше не побачили.

У перерві в «енергетиків» відбулася «серйозна розмова» і граючий тренер Петро Назарук   погнав своїх підопічних вперед. Та всі потуги синьо-білих розбивались об надійний захист «муніципалів». Мало того, вдало зловивши суперників на контратаці з тривалістю в одну хвилину всюдисущий Володимир Майко забив ще два м’ячі супернику.

Та все ж «енергетична» команда зуміла показати характер та вирвала нічию в кінці зустрічі.