Гра


1/4

Кубок АМФВ, Майданчик ПАРКЕТ
3: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герамчук В.




Про гру:

 Зустріч між суперниками очікувалась напруженою та цікавою. Стартувавши з різними результатами в регулярній першості, з розмов представників команд, основну ставку колективи робили саме на кубкові ігри.

Молода команда з Млинова взагалі ще не мала стартових залікових балів в Чемпіонаті, тому на цю зустріч виходила дуже вмотивованою та зібраною.

Старт гри був дуже обережним. Колективи будь-що прагнули перш за все зберегти свої ворота в недоторканості, роблячи акцент саме на контратаку вальні дії. Та з плином ігрового часу суперники розігралися і пішов вже більш відкритий футзал.

В цих цікавих футзальних «качелях» більш повезло «модернівцям». Скориставшись помилкою суперника Назарій Навроцький відкрив рахунок у зустрічі.

Та в подальшому не все так  просто було для синьо-білих. Схлопотавши п’ять командних фолів команда до перерви змушена була діяти дуже обережно, та «сушити» гру.

Друга половина зустрічі розпочалась з шквальних атак «Вілії», яка будь-що прагнула зрівняти рахунок у зустрічі, та пішовши вперед знову пропустила дві «контри» від кращого гравця гри Назарія Навроцького. Це вже був нокаут для молодих гравців з Рівненщини, які вже до кінця зустрічі так і не змогли оговтатися.