Гра


1/4

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
1: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герамчук В.




Про гру:

 Новачки футзалу Волині добре почали сезон як в регулярній першості, так і перемігши на першому етапі Кубку, тому прагнули і в подальшому продовжувати свій переможний хід.

Якщо брати склади команд, то язик не повернеться називати колективи не досвідченими. В «Волиньобленерго» є граючий тренер Петро Назарук, який має колосальний досвід у футзалі. В стартовому складі представників Горохівщини також були гравці, які мають досвід гри у найвищій футзальній лізі Волині.

Тому всі очікували видовищного та цікавого поєдинку. Скажу наперед, що таким він і виявився.

Команди без розвідки почали поєдинок, одразу включивши всі швидкісні фут зальні оберти. Захист кожної з команд запрацював на повну, намагаючись справитися з цим натиском. І коли вже здавалось, що після першої половини зустрічі нулі на табло так і залишаться, «реактивний арсеналівець» Олександр Скопик зумів в кінці тайму відкрити рахунок.

Мало того, в одній із атак «Арсеналу», травму получив воротар синьо-білих, тому в подальшому цю функцію виконував польовий гравець «енергетиків».

Маючи таку перевагу другу половину зустрічі «каноніри» проводили вже дуже впевнено. На початку тайму Василь Порванський збільшує перевагу свого колективу, і «Волиньобленерго» зрозуміло, що шансів у них сьогодні більше вже не має.

Суперники просто догравали гру, думками вже напевно готуючись до слідуючих матчів в регулярному чемпіонаті.