Гра


1/4

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герамчук В.




Про гру:

 Завершувалися чвертьфінальні поєдинку в найпрестижнішому Кубку Волині грою представників Луцького району та суперників з Млинова, що на Рівненщині.

Як і личить колективам, що приймають участь у більш рейтингових лігах, гра розпочалась на високих швидкостях та з вдалого комбінування. Кожна з команд прагнула першою відкрити рахунок, щоб ведучи у грі, потім більш спокійно себе почувати.

У гравців з Млинова є їх безумовний лідер Сергій Вишневський, який як і личить головному бомбардиру команди зумів відкрити рахунок у цій грі.

В подальшому поєдинок проходив на дуже високих швидкостях,  і не можливо було віддати перевагу будь-якому з колективів. Так що на перерву команди пішли з мінімальною та «слизькою» перевагою млинівці.

Не бажаючи миритись з таким результатом, друга половина розпочалась з шквальних атак «Олімпії». Гравці в чорній формі буквально оточили ворота опонентів та намагались «прошити» воротаря «Вілії». І таки змогли це зробити. Провівши блискавичну атаку Павло Панченко зумів встановити рівновагу у зустрічі.

Та як співається у відомій пісні «не довго музика іграла…». Всюдисущий Сергій Вишневський знов виводить свою команду вперед, а під кінець гри своїм третім м’ячем зумів вбити всю інтригу у цій грі.