Гра


1/4

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герамчук В.




Про гру:

 Завершувались чвертьфінальні кубкові зустрічі цього сезону грою «Кубка Прогреса» між «Луцьктеплом» та «Олімпом». Ці колективи завжди виділялись своїми бійцівськими якостями та непоступливістю, тому глядачі очікували цікавого поєдинку.

Незважаючи на досить важкі погодні умови та пізній час вболівальників зібралось достатньо на грі, і вони палко вболівали, кожен за свою команду.

Початок гри був за «тепловиками». За одну хвилину Назар Орел та Іван Карачевський зробили хороший початок для перемоги своєї команди і здавалось, що жовто-червоні без проблем розберуться із суперником, а під кінець тайму Олександр Хижук ще більше збільшив перевагу своєї команди. І здавалось, що запахне розгромом.

Та провівши серйозну розмову у перерві зустрічі «олімпійці» воскресли. Також за одну хвилину Юрій Онищук та Павло Кузьмін скоротили рахунок до мінімуму і здавалось, що самі Боги з грецького Олімпу допомагають одноіменній команді, і вона зможе переломити хід поєдинку на свою користь. Та «холодний душ» у вигляді м’яча Олега Кривенького знову поставив все на свої місця.

Команди просто дограли гру. «Тепловики» вийшли у півфінал Кубку Прогресу і серйозно намірені попасти у фінал.