Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Голоскоков С.




Про гру:

В першій половині дебютного тайму найяскравішим моментом став потужний постріл у хрестовину воріт команди «West Side». Дзвін металу став своєрідним сигналом господарям майданчика до більш активних дій, які очолив капітан «інтернетчиків» Олег Борисюк. Його дубль  прикрасив хід поєдинку та підсумував події 1-го тайму.

Хронометр на новому табло СК «Арена Спорт» відрахував лише кілька десятків секунд, як з правого флангу атаки гостей шикарний удар в дев’ятку вдався Вадиму Солованюку. А ще через пару хвилин «модернівці» рахунок зрівняли, коли Олександр Поліщук влучним ударом по центру воірт завершив комбінацію партнерів.

Гості явно «ожили» і тиск на захисні редути «західників» суттєво посилився. Атаки «модернівців» хвилями накочувалися на ворота Андрія Стефановського та Сергія Черневського, котрі по черзі боронили останній рубіж. Проте зусиль дуету голкіперів не вистачило, аби зберегти позитивний результат. Спочатку Павло Колчев вивів гостей вперед, а згодом Вадим Солованюк оформив дубль та встановив остаточний результат гри – 2:4. Вольова перемога заводської команди, яка в «регулярці» тримається біля лідерів.