Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Голоскоков С.




Про гру:

Сусіди по турнірній таблиці Першої ліги в стартові 6 хвилин матчу провели у розвідці підходів до володінь суперника, аби визначити слабкі ланки в захисних побудовах візаві. За такої гри моментів із приставкою «гольовий» було небагато. Хоча двоходівка Тележинський – Симчук була ефектною та ефективною, коли Тарас відправив «селект» у ворота.

«Бережанка» по гарячим слідам відповіла пострілом у поперечину, а трохи згодом Мирослав Лащук таки пробив досвідченого Андрія Троцюка та встановив рівновагу – 1:1. Саме за такого рахунку команди пішли на перепочинок.

Після відновлення гри вболівальники стали свідками незарахованого голу «Бережанки», коли м’яч після введення у гру кидком від воріт влетів у сітку господарів нікого не зачепивши. А за кілька хвилин у рефері не було підстав, аби відмінити гол «Вікторії». Активний Віталій Бабій на «п’ятачку» не схибив і вивів колектив господарів вперед.

До фінального свистка обидві команди мали можливість змінити рахунок, але такою нагодою скористався лише Павло Ольшевський – 3:1. «Бережанка» випустила п’ятого польового та спробувала врятувати гру в умовах цейтноту, проте безуспішно. Нерідка тавтологія про вікторію «Вікторії» прозвучала і цього разу. Луцьке дербі за командою у чорній формі, яка відстає від лідера всього на 3 пункти.