Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./ Голоскоков С.




Про гру:

«Тебе 5 кг живої ваги разом із кедами відтирають від м’яча», - такими словами із тренерського містка Сергій Магера налаштовував своїх підопічних на серйозну боротьбу із млинівською командою «Вілія-2». І не дарма, адже вже на 4-й хвилині четвертий номер номінальних господарів Андрій Гузоватий рахунок відкрив. Емоційні зауваження коуча «Мар’янівки» надихнули «картатих» до подвигів на протязі 6-7 хвилин. Спочатку четвертий номер гостей Вадим Грель зрівняв рахунок, а далі чотирнадцятка Дмитро Бабюк повернув Сергія Васильовича до гарного гумору, хоча п’ять набраних фолів до сигналу на перерву дамоклевим мечем висіли над головою штабу «червоно-білих». Проте до ігрової паузи все залишилося без змін.

В другій половині поєдинку глядачам нудьгувати не довелося ані секунди – футзальні пристрасті продовжили вирувати на паркеті «Арени Спорт». Інтриги додалося на 18-й хвилині, коли Павло Ліщук з Млиніва зрівняв рахунок.

Рівний хід двобою змінився після тайм-аутів обох суперників. І для початку більш вдалою виявилася рада в штабі гостей. Настанова тренера перетворилася у красень-гол Петра Пашинського. На останніх хвилинах поєдинку вже підопічні Сергія Вишневського пішли у вирішальний наступ і на останній хвилині стараннями Павла Ліщука змогли відновити рівновагу.

Емоцї. Крики. Енергетика. Справжня бойова нічия. А цитувати післяматчеві вказівки Сергія Магери своїм підопічним ми не будемо з огляду на норми моралі. Попри все матч вийшов цікавим, а суперники здобули свої перші очки в «регулярці».