Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Неділя ранок. Відлига і місто попливло. В цей час у СК «Арена Спорт» луцький «Олімп» приймав аутсайдера Другої ліги «Юність» з Переспи. Турнірне становище команд мало стати запорукою бойового поєдинку, адже господарям слід зачепитися за гарні місця у плей-офф, а супернику потрібні очки, аби потрапити у вісімку кращих команд ліги.

Зі стартовим свистком суперники активно взялися до виконання оперативних завдань та обмінялися гострими випадами. Далі гра дещо заспокоїлася та перетворилася у почергові походи до володінь візаві. Єдиний гол у першому таймі народився за курйозних обставин. Гравець гостей Ігор Соломко вже готувався бігти на захист власних воріт після відбитої лучанами атаки, як один із гравців «Олімпу» виклав йому філігранний пас – лишалося не схибити. 0:1 – підсумок першого тайму.

По перерві хід поєдинку кардинально не змінився. Гравці діяли в середньому темпі та надзвичайного футзалу не демонстрували. Все цікаве лишилося на останок. Ближче до закінчення матчу «Юність» спробувала оживити гру і провела низку небезпечних атак, а  в підсумку забив «Олімп». В одному з контрвипадів досвідчений Павло Кузьмін бив впритул і промазати не мав права, тим більше що гольову передачу йому зробив граючий президент клубу Валерій Івахненко.

А далі саме Павлу випала честь стати героєм поєдинку. На останніх секундах матчу саме влучний удар Кузьміна подарував святковий настрій команді перед новорічно-різдвяними канікулами. «Олімп» здобуває надзвичайно важливі очки, що практично гарантують попадання в плей-офф, та в гарному гуморі готується до чемпіонату світу з банних нард, котрий відбудеться у Милушах 23 грудня. А хлопцям з Переспи під час календарної перерви варто попрацювати на трансферному ринку, аби закрити пост №1 у воротах та посилити атакуючий потенціал.