Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Кожна з команд планувала піти на Новорічні свята з хорошим настроєм та набраними заліковими балами. Для цього потрібно було виграти останню гру у 2018 році. Вже на перших хвилинах зустрічі лідер команди з Горохівського району Олександр Скопик зумів відкрити рахунок, та був намірений і в подальшому реалізовувати свої «швидкісні гольові уколи».

Зовсім іншої думки були гравці «Атлетіка», які в подальшому зуміли збити гольовий натиск «синіх» і провели ряд небезпечних  атак проти свого опонента. Та завершити їх в кінцевій стадії вони так і не змогли.

Натомість «арсеналівці» Максим Клімук та Олександр Корнійчук  зуміли прошити захист суперникам і на перерву команди пішли з комфортним для «Арсеналу» результатом.

Маючи таку матеріальну перевагу другу половину зустрічі горохівчани проводили спокійно та впевнено, вдало контролюючи м’яч, та «сушачи гру». Всі намагання червоно-білих щось змінити у грі ні до чого не приводили. Натомість номінальні господарі підловили на контратаці суперника, та м’ячами Анатолія Ващука та Олександра Скопика встановили кінцевий результат в цьому поєдинку.

На новорічну перерву «Арсенал» іде з гарним настроєм, перемігши у всіх своїх поєдинках у цьому Чемпіонаті.