Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

Один з найцікавіших поєдинків минулого вік-енду був зіграний в неділю 20 листопада. Млинівська «Вікторія» та «ДжеРост» з обласного центру подарували вболівальникам справжнє фут зальне дійство. На майданчику «Арени Спорт» вирували пристрасті. Швидкості максимальні. Боротьба на кожному квадратному метрі. Удари з різної відстані. Сейви голкіперів. Поперечини. Різноманітні фінти та комбінації. Одним словом було все. Рай для футзальних гурманів.

Вже у дебюті зустрічі лучанин Юрій Марчук відкрив рахунок у зустрічі чим збентежив максимально налаштовану на перемогу «Вікторію». На божевільних швидкостях хлопці з вул..Львівської спробували розвинути успіх, але пропустили стрімкий випад суперника – 1:1.

Роман Юлдашев розганяв цікаві атаки і вболівальники на трибунах «дихали» в такт ігровим хвилям. Ще до перерви Ігор Поліщук на прізвисько Джалма вивів свою команду вперед, подарувавши надію на переможний підсумок.

Проте «Вікторія» разом із своїм лідером Сергієм Вишневським приїхала до Луцька лише за перемогою. Після відпочинку млинівські футзалісти стали притискати суперника до власних воріт, де справжні чудеса майстерності демонстрував вічно молодий Ігор Вінцюк, і за дві хвилини до сирени зрівняли рахунок – 2:2.

На цей час в обох команд в пасиві було по п’ять фолів. Ціна технічної помилки зросла максимально. І за кілька миттєвостей до фінального свистка фатальної помилки припустилися «джеростівці». Дабл-пенальті у «Вікторії» відправився виконувати записний бомбардир і капітан Сергій Вишневьский. Майстер своєї справи не схибив і потонув в обіймах партнерів по команді. Драматична розв’язка і купа адреналіну в глядачів. Так тримати!