Гра


5: 5

Удари по воротах:

15
:
20

Удари у рамку воріт:

10
:
12

Сейви:

8
:
6

Фоли:

4
:
7

Трефіловський Дмитро, Мельник Олег, Бугайчук Сергій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок суперників по Першій лізі, котрі розташувалися у верхній частині турнірної таблиці гарантовано мав стати «бойком». Так і сталося. Вже на 2-й хвилині матчу Олександр Потурай з ХФК «Фіміам» відкрив рахунок у луцькому дербі, а в середині тайму Ігор Мельничук результат подвоїв. Спроби «Вікторії» організувати гол натикалися на добротні дії «блакитних» у захисті.

Після тайм-ауту гостей під завісу тайму суперники обмінялися гострими випадами. Спочатку «фіміамівці» перевірили воротарську майстерність Андрія Троцюка, а далі затяжний наступ «чорних» завершився дублем Павла Ольшевського. Спочатку «четвірка» гостей відзначився із штрафного, а пізніше замкнув простріл Віталія Тележинського. Рахунок 2:2 став підсумком першої частини запеклого протистояння.

На перших хвилинах другого тайму Дмитро Герасимчук змінив ролі учасників дербі – тепер на посаді наздоганяючих опинилася гравці ХФК «Фіміам». Тим більше, що гольова дистанція після влучного пострілу Віталія Тележинського збільшилася до двох пунктів. Проте таку відстань господарі подолали швидко, забивши з «точки» та з гри. Нічийний результат протримався миттєвості, адже Віталій Бабій з «вікторії» не схибив у завершальній стадії атаки. Гра розкрилася і зміна кількості забитих м’ячів у дербі була лише справою часу. Тим більше, що за травми ноги ворота  гостей покинув Андрій Троцюк. Його місце зайняв багатофункціональний Віталій Тележинський, який встиг зірвати оплески трибун та не зумів виручити у моменті коли свій другий м’яч у грі забивав Олександр Терещук. 5:5 на табло та 0:5 за фолами не на користь гостей. Апогей напруги, але рахунок лишився незмінним. А цифри фолів лише додалися  господарям. Цікаве та бойове дербі.