Гра


1: 6

Удари по воротах:

19
:
16

Удари у рамку воріт:

10
:
11

Сейви:

5
:
9

Фоли:

5
:
2

Леончук Олександр, Борошук Олексій, Ярмощук Роман




Хронометрист / Делегат:

Васько К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались лідери у своїй групі, тому глядачі очікували цікавого та напруженого поєдинку. Колективи без розвідки почали поєдинок, і з перших секунд гра розпочалася на супершвидкостях. Зі сторони здавалось що зустрічаються колективи, які грають далеко не в четвертій лізі. В цих цікавих швидкісних «качелях» більшого на початку гри спромоглися «каноніри», які м’ячами Дмитра Зінкевича та Олександра Скопика змогли вийти вперед.

Та команда з Рівненщини змогла отямитись від такого нокдауну, і провела декілька дуже небезпечних атак, і лише в деяких епізодах «її Величність Фортуна» допомогла «Арсеналу» закінчити першу половину з нулем у графі пропущених.

Другий тайм розпочався з атак острожецьких футзалістів, яким вже було нічого втрачати, тому вони великими силами кинулись вперед, і як кажуть   «попали у полон». Всюдисущий швидкісний Олександр Скопик зумів підловити «зелених» в контр-атаці і рівненчанам стало взагалі важко.

Після цього весь бойовий настрій ФК «Острожець» пропав, і колективи просто по інерції догравали гру. М’ячі Анатолія Ващука, Вадима Потоцького та Олександра Корнійчука лише встановили кінцевий переможний результат гри для ФК «Арсенал».

Перемога «канонірів» та беззаперечне лідерство у своїй групі.