Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались лідери групи «А» у четвертій лізі, тому всі очікували видовищного та цікавого протистояння. Новий футзальний рік для гравців «Прип’яті» розпочався дуже вдало. Команда стала переможцем Новорічного турніру, тому з хорошим настроєм виходила на поєдинок плануючи і в ньому здобути перемогу, тим більше що «червоні» очок в регулярці ще не втрачали, здобувши у всіх поєдинках лише перемоги.

От і початок цього протистояння відзначився дуже швидким м’ячем Олександра Криська, і хлопці з берегів Прип’яті повели у рахунку. Мало того, вже з перших хвилин Любешівці як досвідчені колективи почали розігрувати п’ятого на половині суперника, та намагались вивести на ударну позицію вільного гравця.

Така зухвалість не сподобалась синьо-білим і вони грамотно захищаючись змогли підловити суперника контратаками у вигляді гольових уколів Олександра Волошина та Ігора Банери. Та все ж лідер є лідер, і під кінець тайму «Прип’ять» зуміла зрівняти рахунок так що на перерву суперники пішли з рівним рахунком.

Дуже цікава була друга половина. Зі сторони було видно що кожен з опонентів заслуговує грати і в більш рейтинговій лізі, бо було багато красивих комбінацій та вдалих технічних дій.  В середині тайму Михайло Семенюк виводить «енергетиків» вперед, і вже «весь Любешів» кинувся відігруватись. Гра з п’ятим принесла дивіденди у вигляді м’яча Богдана Солов’янчика. Та у «Волиньобленерго» був джокер – Михайло Курасевич, який ударом у порожні ворота встановив кінцевий результат у цій грі. Лідер втратив перші очки у чемпіонаті, а суперники видали блискучу та цікаву гру!