Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Не встигла стрілка годинника зробити оберт, як команди зуміли зробити по п’ять надзвичайно швидких атак на ворота як однієї, так і іншої команди. Правда жодна з них не закінчилась результативно, але такий початок зустрічі був дуже обнадійливим для глядачів, які думали що побачать багато м’ячів у цій зустрічі. Та йшов час і суперники зрозуміли що в такому темпі довго грати не зможуть, тому гра переросла в більш спокійний та комбінаційний футзал.

Опоненти почали відходити назад, роблячи ставку на швидкі контратаки та надійну гру в захисті.

Першими нерви не витримали у гравців ФК «Кременець», які помилились в простій ситуації і Максим Герасимук відкрив рахунок у зустрічі. Суперники прагнули ще щось поміняти у своїй грі, але м’ячів у першому таймі глядачі більше не побачили.

Друга половина розпочалась з більш активних дій «хіміків» і на початку тайму Роман Власюк блискучим ударом у «дев’ятку» зняв «павутину» у воротах Рівненських футзалістів. Не відійшовши від такого шоку ФК «Кременець» пропустив і третій м’яч, автором якого став Андрій Михайлюк, і гра була вже практично зроблена.

Слабкою втіхою для «Кременця» був м’яч Дмитра Стеця, який тільки скоротив рахунок у зустрічі, що абсолютно не повпливало на залікові бали для команди-суперниці.