Гра


1: 2

Удари по воротах:

19
:
18

Удари у рамку воріт:

11
:
14

Сейви:

11
:
11

Фоли:

10
:
11

Бас Назарій, Дмитрук Андрій, Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Команди дуже жваво розпочали зустріч і вже буквально на другій хвилині гри Євген Поліщук з «Духче» зумів відкрити рахунок у цій зустрічі.

Колектив з Рожищенського району вирішив не збавляти обертів і команда кинулась одразу робити рахунок у грі ще більшим. Шквали атак навалювались на ворота представників відомого виробника спортивної екіпіровки, як хвилі на морі, та «корабель Жома» вистояв і почав надзвичайно гостро контратакувати. І вже захисникам та воротарю «Духче» прийшлось показувати все своє вміння, щоб шкіряний не зміг перетнути стрічку воріт.

Час невблаганно летів, а суперники все ніяк не могли святкувати взяття воріт, хоча моментів було пре достатньо, як біля одних, так і біля інших воріт. І коли здавалось що перша половина так і закінчиться з мінімальною перевагою номінальних гостей, Сергій Романюк зумів подвоїти рахунок.

Цікавою та насиченою очікувалась друга половина зустрічі. Суперники в перерві жваво обговорювали гру та підказували один одному  на їхні помилки. Таким він і виявився. З перших секунд розпочалась справжня чоловіча боротьба, де ніхто не хотів поступатись. В цей момент з найкращої сторони показали себе воротарі, які виручали свої команди в дуже важких ситуаціях.

Час минав, а голів все не було до того часу, коли здавалось в простій ситуації не помилився захисник «Духче», і Олександр Ганіговський зумів скоротити рахунок до мінімуму. Як не старалась «Жома» зрівняти рахунок, все ж цей вечір був за рожищенськими футзалістами.