Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Різнополюсний поєдинок з огляду на місця команд в турнірній таблиці, як з’ясувалося пізніше став головною сенсацію туру. Впевнений в собі колектив молочного бренду, котрий очок ще не втрачав, а з іншого боку «західники», котрі за об’єктивно непоганої гри результативних дивідендів до власної скарбнички не отримували.

Перед початком матчу гравці МФК «РадиМО» тепло привітали свого президента з днем народження та вручили йому подарунок (не краватку)), а подумки можливо і чергову перемогу в «регулярці». До речі крім керівництва клубу на трибунах серед вболівальників були помічені дівчата гравці ЖФК «Легіон», котрі палко підтримали швидкий успіх «молочників» у дебюті зустрічі. Прудкий Назар Патіюк за півтори хвилини ігрового часу організував гол та відкрив рахунок – 1:0.

Стартовий успіх став єдиною гольовою подією першого тайму, що пройшов у рівній боротьбі та середньому темпі. Ретельний «West Side» однозначно напрацював бодай на один гол, але своїми шансами гості не скористалися, в тому числі спробою забити дабл-пенальті після шостого фолу господарів майданчика.

Після відпочинку «західній стороні» знадобилося менше хвилини ігрового часу, аби нарешті загнати «селект» у сітку воріт суперника. За нічийного результату події в луцькому дербі стали розвиватися жвавіше, а темп значно збільшився. Сторонньому спостерігачу було б важко визначити хто із опонентів лідирує у Другій лізі, а хто розташувався у таборі аутсайдерів. Тим більше, що за кілька хвилини «West Side» вже був попереду після гола Олега Собковського. Запахло локальною сенсацією. Господарі занервували та почали помилятися у простих ситуаціях. Щоправда на допомогу «РадиМо» прийшов стандарт, після розіграшу якого Роман Скулинець рахунок зрівняв.

Проте менше ніж за хвилину досвідчений Олег Борисюк знову вивів гостей вперед. За чотири хвилини до закінчення матчу «західники» заробили пятий фол і почали діяти обережніше. Нервове напруження зростало пропорційно зменшенню залишку часу. Але «West Side» дотерпів до фінального свистка і здобув довгоочікувану перемогу, яка дає шанс команді поборотися за місе у вісімці учасників плей-офф. А «РадиМО» порадимо, даруйте за тавтологію, забути невдачу та готуватися до чергових поєдинків з огляду на помилки звітного поєдинку. Ліга рівна – все попереду.