Гра


9: 1

Удари по воротах:

20
:
24

Удари у рамку воріт:

15
:
22

Сейви:

14
:
10

Фоли:

3
:
3

Журибіда Володимир, Леончук Олександр, Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Підсумок звітного протистояння може ввести в оману читача, але насправді суперники були гідними один одного. НЕ встиг суддя-інформатор оголосити склади граючих команд, як «мнсник» Антон Капаєв відкрив рахунок у луцькому дербі, де зійшлися претенденти на медальний залік «регулярки» Першої ліги. Відсутність штатного голкіпера «Вікторії» із-за травми Андрія Троцюка швидко далася в знаки, адже за хвилину рахунок був вже 2:0 на користь господарів майданчика.

Після стартового успіху «Рятівник» дещо заспокоївся, а «чорні» перейшли на рішучі дії та сали грати з п’ятим польовим гравцем, аби чим швидше виправити ситуацію. Поспіх у діях гостей зіграв з гравцями у темній формі злий жарт – замість забитих голів у ворота суперників (нагод вистачало) гості двічі пропустили у власні. Дублем відзначився Олександр Якимчук. 4:0 стали підсумком першої половини гри.

У другому таймі «Вікторія» продовжила йти ва-банк, постійно використовуючи Віталія Тележинського у якості воротаря-«мотали». Виходило не дуже. Вже до середини другої половини матчу Андрій Мельник організував другий дубль у поєдинку, а Михайло Мочерад збільшив рахунок до ультракомфортних 6:0 на користь «Рятівника». Решта подій у матчі були здебільше для протоколу, хоча варто відзначити хет-трик Олександра Якимчука.

«Помаранчеві» продовжують гонку за лідером Першої ліги «Теремно Хліб», а «Вікторії» терміново слід шукати голкіпера, або форсувати лікування своїх кадрових стражів воріт.