Гра


2: 2

Удари по воротах:

14
:
10

Удари у рамку воріт:

7
:
5

Сейви:

3
:
5

Фоли:

6
:
7

Хомич Олена, Журибіда Володимир, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Звітний матч став прикрасою 6-го туру. Одноосібний лідер Першої ліги на паркеті СК «Арена Спорт» зустрічався з нововолинським «Шахтарем ТТІ», котрий в попередніх поєдинках грав залежності від наявності виконавців. Трансферне вікно дозволило підкорегувати заявку «гірників», а глядачам оцінити повернення до футзальної діяльності члена Клубу волинських бомбардирів Ігоря Махнюка.

Проте лідер сезону вже у дебюті зустрічі продемонстрував чемпіонські амбіції «хлібопіків» та відкрив рахунок у матчі стараннями ретельного Олександра Шипера. Ця подія миттєво оживила гру  і вболівальники переконалися, що Ігор Махнюк не розучився забивати гол – 1:1.

До кінця першої половини гри суперники обмінялися кількома гострими випадами, а одного разу «селект» навіть дзвінко вдарився об стійку воріт гостей, але рахунок першого тайму залишився незмінним.

По перерві гра продовжилася за звичним  сценарієм, що вимагав від гравців нестандартних дій аби змінити хід поєдинку. За кілька хвилин після відновлення гри прудкий Дмитро Бурковський майстерно закрутив м’яч у дальній кут воріт «зелено-чорних» та вивів господарів вперед.

Пройшло небагато часу, як паритет відновився – потужний удар Віктора Михальчука гравця команди «Шахтар ТТІ» і на майданчику стало значно веселіше. Події розвивалися з калейдоскопічною швидкістю. Зросло нервове напруження, а рефері вимушені були застосовувати профілактичні «гірчічники». До останньої миті результат протистояння міг бути на користь кожного із суперників, але фортуна справедливо розсудила, що найкращим підсумком святкової суботи має стати бойова нічия – 2:2.

«Теремно Хліб» втратив перші залікові бали, а «гірники» увірвалися до призової трійки, залишаючись претендентами на перемогу у першості.