Гра


8: 0

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков Д.




Про гру:

Перший чемпіон Волині з футзалу луцький «Вотранс» до звітного поєдинку підійшов із багажем у п’ять очок та мріяв покращати своє турнірне становище. Суперники ж з «Агропродукту» вимушені на кожну гру виходити як на останній бій, аби мати шанс до потрапляння у вісімку учасників плей-офф. Проте боя не вийшло.

Початок гри запам’ятався сумбуром з великою кількістю єдиноборств та малим гольовим ККД. Лише у середині тайму досвідчений авло Рибковський зумів порадувати глядачів забитим м’ячем, а згодом і першим , всього було чотири, дублем. Всі намагання гостей загнати «селект» у сітку воірт суперника розбивалася об впевнену гру Романа Пєрдова, котрий захищав рамку господарів у першому таймі, що закінчився з рахунком 2:0 на користь підопічних Юрія Волошина.

Через 4 хвилини після відновлення гри Микола Коляда збільшив рахунок, а за мить Олександр Назарчук практично зняв питання щодо переможця стартового поєдинку 6-го тура У Суперлізі.

Гра гостей остаточно розвалилася і футзалісти ФК «Вотранс» почали покращувати свою персональну статистику. Чергові дублі у грі оформили Олександр Назарчук та Микола Коляда. Також не пішов з майданчика без забитого голу член Клубу волинських бомбардирів Валентин Кривицький, якому теж підкорився дубль. Ось у чотири «дуплети» господарі без зайвих зусиль здолали аутсайдера першості та продовжили гонку на призові місця Суперліги.