Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

Колективи перемогли у попередньому турі своїх суперників, тому на гру виходили в хорошому настрої та з завданням тільки перемогти.

У турнірці кожен з опонентів мав всі шанси «зацепитись» за призове місце, тому ця гра була ключовою щоб виконати це завдання. Про настрій на гру був показовим той факт, що не дивлячись на те що був ранішній час та святковий день, лава запасних у команд була заповненою.

Зустріч розпочалась з обопільних атак, де все ж більшого спромоглися «муніципали». Вдалось це Олександру Салівончику та Володимиру Майку, які зуміли влучними ударами відкрити рахунок у зустрічі.  Так що на перерву команди пішли за матеріальної гольової переваги «стражів порядку».

Не маючи що втрачати, другу половину «торгівельники» розпочали з пресінгу опонента, де нарвались на швидкі контратаки від лідера «Варти переможців» Сергія Секунди та всюдисущого Володимира Майка, і питання про переможця гри були вже практично зняті.

Слабкою втіхою для біло-червоних став дубль Василя Годуна та Дмитра Бабича, які тільки спромоглися скоротити рахунок у грі, що абсолютно не повпливало  на кінцевий переможний результат для «Варти переможці», які впевнено закріпились у призовій трійці.