Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

Ця зустріч, було дербі між командами з Млинівського району. Ще до гри представники обох команд на це наголошували, так що суперники по бойовому виходили на гру.

У турнірці також команди знаходились одна біля одної, тому настроєні були дуже рішуче.

Гра розпочалась з атак ФК «Острожець» і вже в самому дебюті зустрічі Роман Жарчинський та Ігор Єпіфанов зуміли відкрити рахунок у грі, на що вдалою атакою відповіли « атлетівці», і розпочалась «заруба». Опоненти не жаліли ні себе ні суперника, тому глядачам було цікаво слідкувати за цією грою.

Під кінець тайму Роману Зуху з «Атлетіка» вдалось забити м’яч, так що на перерву команди пішли як кажуть «при своїх».

Нічия не входила в плани жодної з команд, тому у перерві на лавах запасних у суперників точився жвавий діалог, та активний «розбір польотів».

 Друга половина розпочалась з обміну м’ячами. Вдалось це зробити завдяки дублям Сергія Мельничука з ФК «Острожець» та Володимира Євтухова з ФК «Атлетік».

Напруга в кінці матчу тільки зростала, то ж будь-яка помилка могла бути фатальною для кожної з команд. І таки ця помилка вийшла на жаль для ФК «Острожець». На останній хвилині зустрічі джокер «Атлетіка» Роман Зух зумів вирвати перемогу у цьому цікавому дербі.