Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

Завершувалась футзальна програма шостого туру у четвертій лізі грою фаворита перегонів любешівської «Прип’яті» та колективу який ще тільки шукає свою гру, командою «Імпульс».

Хлопці з берегів Прип’яті в попередньому турі втратили свої перші залікові бали у цьому сезоні, тому хотіли доказати всім, а перш за все собі, що це була лише прикра випадковість і таке більше не повториться.

Як і личить фавориту, зустріч «Прип’ять» розпочала впевнено та розмірено. Команда контролювала м’яч, намагаючись комбінаційно вивести на останній удар одного з своїх гравців. Натомість гравці «Імпульсу» старались грати від оборони, намагаючись підловити опонента на контратаці .

Та все ж клас є клас, і любешівці це довели. Два м’ячі Богдана Солов’янчика в середині тайму, і жовто-чорним стало дуже важко надіятись на позитивний для себе результат у цій грі.

Другий тайм проходив в такому ж ключі як і перший. Маючи перевагу у контролі над м’ячем, любешівці до останнього намагались його не втрачати, змушуючи гравців «Імпульсу» багато рухатись у відборі та втрачати сили, які були не безмежні. Під кінець гри гравці номінальних гостей вже були геть виснажені і кращий гравець гри всюдисущий Богдан Солов’янчик своїм покером поставив масну крапку у зустрічі.

Слабкою втіхою для «Імпульсу» став м’яч Дмитра Биця, який зумів тільки розмочити рахунок у цій грі.