Гра


2: 6

Удари по воротах:

27
:
21

Удари у рамку воріт:

18
:
15

Сейви:

14
:
11

Фоли:

5
:
7

Журибіда Володимир, Попко Максим, Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Анонсом звітного поєдинку міг б и стати слоган «Битва за плей-офф!». Адже перемога «Мар’янівки» стовідсотково повертала підопічних Сергія Магери до числа претендентів на трон абсолютного чемпіона Першої ліги. Але вже у дебюті матчу «волинські хорвати» взяли на себе роль наздоганяючих після голу Володимира Рибальченко з ФК «Топільно».

Відразу розпочався відкритий та безкомпромісний футзал з акцентами на атакувальні дії. Мяч на майданчику переміщувався у режимі «пінг-понг». Тренер «картатих» гнав своїх хлопцців лише в атаку. Моментів було безліч. А забив знову гравець топільчан, і знову Володимир Рибальченко.

Під кінець першої половини гри стандарт у виконанні Дмитра Дмитрука став вагомою заявкою гостей на перемогу, а «біло-червоним» дистанція до омріяної «вісімки» збільшилася на чотири гольових кроки.

Після відпочинку «Мар’янівка» на певний час притиснула суперника до воріт і мала кілька чудових нагод для взяття воріт, але знову пропустила після влучного пострілу Олександра Коровіцького.

В середині тайму Сергій Магера вимушений був взяти тайм-аут, після якого «волинські хорвати» пішли у наступ з пятим польовим гравцем. Цей тренерській хід одразу дався в знаки і перетворився в гол Дмитра Бабюка, котрий згодом оформив дубль – 2:4. Трибуни ожили – господарі повернулися у гру. Проте фатальний «обріз» за хвилину до фінального свистка і автор хет-трику Володимир Рибальченко зняв питання щодо переможця. Решта подій у матчі вже особливого значення не мали. ФК «Топільно» однозначно вирішив турнірне завдання щодо попадання до плей-офф, а ФК суперник залишає за собою теоретичні варіанти на два останні тури.