Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Мищук А.




Про гру:

 Зустріч команд з абсолютно полярних "полюсів" таблиці не передбачала якихось особливих несподіванок. "Господарі" на правах фаворита з перших хвилин спробували це й довести. Та удари йшли повз ворота,а суперник у відповідь пробував контратакувати. Наприкінці тайму Дмитро Перванчук все ж "розмочив" рахунок після розиграшу кутового. Втім,крім "масси" бездумних фолів, перший тайм нічим не запамятався.
Друга половина гри почалась сумбурними діями обох колективів і так продовжувалось аж до середини тайму,поки "Stella" не забила вдруге. Рідкі випади в атаці "авангардівців" в особі Богдана Гринчука в карколомних стрибках нейтралізував воротар суперника,а шанси фаворита збільшити рахунок підкатами і шпагатами "розрушав" голкіпер "Nerisa" Олександр Кунаков. У підсумку---2:0 і "Stella" вкотре довела,що вміє гарно захищатись та забивати рівно стільки,скільки потрібно для перемоги. За командою збереглась друга сходинка в таблиці і шанси на чемпіонство Регулярного етапу турніру. 
   Команда ж із "40-го" має чисто теоретичні шанси на омріяну "вісімку" плей-оф,але вже не залежить виключно від своїх результатів. Подібно,що сезон у "вишці" для "Авангарда" виявився "глевким"...