Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Хорівському колективу за певних розкладів цілком вірогідно було втрутитися у боротьбу за медалі, але звичайно за умови в першу чергу власних перемог. Відповідно  на стартовий поєдинок 8-го туру друга «Надія» проти «найзахіднішої» команди вийшла налаштованою на переможний результат і по-господарські розпочала осаду воріт лучан, котрі суботнього ранку виступили у ролі номінальних гостей. Ціла низка гострих атак «синьо-чорних» розбилася об щільний захист клубу «West Side», а далі гості за кожної нагоди почали контратакувати. В середині тайму один із «обрізів» хорівців прертворився у вихід «два в нуль», але «біло-червоні» гольовий шанс відверто змарнували. Марнотратством грішили і господарі майданчика, котрі під кінець тайму були за це покарані голом Дмитра Поліщука.

Підсумок першої половини гри явно не влаштовував хлопців з Локачинського району і вони з перших хвилин пішли у наступ, збільшуючи тиск на ворота суперника. І зрештою Юрій Савчишин завершив багатоходівку партнерів – 1:1. А за кілька хвилин швидкий Вадим Шутовський ударом з лівого флангу у дальній кут вивів господарів уперед. «Західники» непогано огризалися, але гольових нагод явно бракувало. Відчайдушною спробою врятувати гру став вихід на майданчик пятого польового гравця. І за 35 секунд до фінального свистка Михайло Бачинський зумів знайти шпарину у захисних побудовах «Надії» та послав «селект» у дальній кут воріт.

Бойова нічия 2:2 відлучила «Надію» від медального заліку «регулярки», а «західникам» подарувала примарну надію, даруйте за тавтологію, на попадання до плей-офф. Щоправда здолати треба «Забіяку», яка претендує на золото першості.