Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Сусідська, з огляду на турнірне становище, «розбірка» між нелуцькими командами розпочалася у гарному темпі. Перший випад «гірників» завершився голом Михайла Полетій після точного пасу Ігоря Махнюка. Саме завдяки діям легенди волинського футзалу й футболу народився другий гол у матчі. Ігор майстерно розібрався із захисниками у карному майданчику господарів і виклав м’яч, як на блюдці партнеру по команді – 0:2. А за дві хвилини до відпочинку все той же Ігор Махнюк розігнав академічну атаку і Віктору Михальчуку лишалося лише не промазати повз порожні ворота. Перевага у три пункти стала підсумком першого тайму, в якому «гірники» під диригентом свого досвідченого гравця демонстрували свої найкращі можливості.

Ледь не в першій атаці після відновлення гри Андрій Сісарук збільшив перевагу у рахунку до комфортних 4:0 на користь «Шахтаря» і по суті остаточно вбив інтригу. Суперники догравали матч, адже турнірних цілей через такі обставини у ФК «Топільно» вже не було. Звичайно гравці рухалися на майданчику і навіть забивали голи, але ім’я переможця цієї гри вже було відоме – «Шахтар ТТІ».

Після цієї перемоги футзалісти з Нововолинська з 14-ма очками опанували четверту сходинку турнірної таблиці та долучилися до справи А міцний колектив ФК «Топільно» має можливість ретельно підготуватися до стадії плей-офф та навіть  підібрати собі суперника за чвертьфіналом.